Digitale diensten

Digitale diensten of services

Digitale services of diensten die wij u kunnen aanbieden zijn Social media en SEO.
Aij voeren deze werken uit in Antwerpen, doch door het online of digitaal karakter, gaan wij hier wel buiten onze regio tewerk.

Social media waarmee wij uw bedrijf van dienst kunnen bewijzen zijn: Facebook, YouTube (filmpjes en vlogs), Pinterest en Instagram. Andere naar keuze.

SEO is de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw website of social media verbeteren in zoekmachines.

digitale dienstverlening - SEO, Social Media
SEO - search engine optimization - zoekmachinevriendelijkheid - Google en Bing

SEO – Search Engine Optimization

SEO of Search Engine Optimization (zoekmachine vriendelijkheid) is uw website(s) op een zo hoog mogelijke pagina of positie plaatsen binnen zoekmachines.
Search engines zoals Google, Bing of Yahoo, om er een paar te noemen. Google is met 93% gebruik in Europa de koploper en daar focust Antwerp Facility op. 

Het zorgt voor meer vindbaarheid van uw ‘brand’ of merk, zichtbaarheid van uw bedrijf of onderneming, met een potentiële meer omzet tot gevolg.

Social Media

Social Media is vandaag de dag ook niet meer weg te denken in de Maatschappij.  Als we even tijd hebben, gaan we op Facebook of LinkedIn. Of we bekijken even een filmpje of video op YouTube en we posten snel een foto op Instagram. 

Antwerp Facility kan voor u deze ‘posts’ vindbaar kan maken op de zoekmachines, maar ook binnen de social media zelf? Pinterest is hier een mooi voorbeeld van.

Eveneens geldt hier dat we buiten Antwerpen of onze zone ook werken vanwege het online karakter.

Social media, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Youtube

F.A.Q. Antwerp Facility

F.A.Q. Digitale diensten

Antwerp Facility heeft een pursang IT-er ter beschikking en een self made man die zich sinds 2009 in SEO verdiept heeft. Ook social media is een belangrijk doch tijd opslorpende bezigheid. Wij springen u ter hulp met deze digitale diensten of services, zodat u zich met uw core business of kernactiviteiten kan bezighouden. Ontzorging is waar wij voor staan!

SEO is Search Engine optimization of in het Nederlands: Zoekmachine optimalisatie. Het is uitermate belangrijk om met uw website of -shop digitaal hoog te scoren in zoekmachines als Google. Dit gebeurt volgens door u bepaalde ‘keywords en tags’.

Social media is gewoon enorm belangrijk geworden. Iedereen komt wel eens op Facebook, Pinterest, YouTube of zit op Instagram te surfen. Een zakelijk account onderhouden kost u echter tijd en/of geld (personeel). Om die reden geeft u zulke zaken beter uit aan Antwerp Facility. Uw hoofddoel is uw core business.
Scroll naar top