Facility coördinator

Facility coördinator

Om tijdelijke of verschillende en langdurige projecten te ondersteunen – eventueel onder supervisie van een manager – kan Antwerp Facility één of meerdere coördinators inzetten.

Een coördinator leidt uw bedrijfsproject, begeleidt mensen, reikt oplossingen aan en brengt verslag uit aan de supervisor, het management of aan de directie. 
Coördineren van arbeid in de bouw, bvb schilderwerken of afwerking is een toepassing…

Onze coördinators bezitten allemaal VOL-VCA, een Veiligheid Operationeel Leidinggevend diploma. Dit is voornaam bij grotere bedrijven en eigenlijk is VCA noodzakelijk vanaf dat je met 2 personen werkzaam bent. Zeker op grotere werven is dit van belang, zoals bvb de petrochemische sector. 

Veiligheid, Gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers is aangewezen op de werkvloer indien er problemen zijn, kunnen deze direct worden aangepakt.

Coördinators – Groot Antwerpen

Een coördinator van Antwerp Facility is actief in en rond Antwerpen tot Beveren tot de regio van Boom.
De prijzen of tarieven van coördinators zijn daarom heel concurrentieel.  Vraag een vrijblijvende offerte aan indien je bedrijf een coördinator nodig heeft voor en project

 

Facilitaire diensten zoals schilderwerken en consultancy hard en soft facility

F.A.Q. Antwerp Facility

F.A.Q. Consultancy

Antwerp Facility biedt u en uw bedrijf een volledige coöperatie aan.
Wij werken met consultants en managers of coördinators op uw werkvloer, maar bieden u en onze man ter plaatse ook back-up vanuit de desk aan, zodat hij/zij zich op de problemen ter plaatse kan focussen.

Scroll naar top