Consultancy
-
Managers - Coördinators

Consultancy

Antwerp Facility helpt uw bedrijf met facilitair consultancy, zowel soft of hard facility-diensten of services.

Wij kunnen expertise op gebied van algemene schilderwerken, klusjes allerlei en – op verzoek – SEO en Social Media aanreiken.
Antwerp Facility staat u bij in deze secundaire taken en maken uw personeel zorgenvrij.

Consultants kunnen op korte of langere basis worden ingehuurd en staan enkel uw bedrijf ter zijde.

U wordt ter plaatse (on the field) geholpen door de consultant (manager of coördinator), maar ook vanuit onze thuishaven, lossen wij mee problemen op.
Budgettering, project-en changemanagement, prijszetting, aankoop, offertes, receptie- of hostproblemen, analytische boekhoouding, personeelszaken, people management, VCA – veiligheid, e.v.a.  Onze medewerkers hebben een VOL/VCA attest voor leidinggevenden.

Voor onze facilitaire dienst Consultancy is het noodzakelijk om te schetsen hoe u het ziet, wat de problemen zijn… en dan zorgen we samen voor de broodnodige oplossingen.

hands, response, consulting
company, personal, silhouettes

Facility managers

Onze facility managers hebben een pak expertise en zijn dan ook geen studenten, maar gemiddeld meer dan 48 jaar jong.

Antwerp Facility is overtuigd dat ervaring in het leiden van een bedrijfstak, communicatie, feedback en omgang met personeel om problemen op te lossen, niet met de paplepel wordt ingegeven. Vandaar onze managementskeuze om niet met jongeren te werken maar een manager die in zijn omgeving gespecialiseerd is.

Onze managers zorgen ervoor dat uw bedrijf op de juiste weg terecht komt. Wij nemen secundair werk van u over zodat u zich met uw core business, nl OMZET maken en tevreden klanten houden, kan occuperen.
Wij zijn wel enkel actief in en rond Antwerpen, Boom en Beveren.

Coördinators in facility

Antwerp Facility kan per project een facility coördinator aanstellen die uw bedrijfsproject leidt, de mensen begeleidt en verslag uitbrengt aan de overste, de manager of het directiekader / CEO.  

Onze coördinators bezitten allemaal VOL-VCA, een Veiligheid Operationeel Leidinggevend – Checklist Aannemers-diploma. 

Veiligheid, Gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers is aangewezen op de werkvloer indien er problemen zijn, kunnen deze direct worden aangepakt.  Zeker in grote bedrijven waar de structuur uitgebreid is, bent u best met een coördinator op de vloer die leiding neemt over een hele ploeg of verschillende teams.
Coördinators kunnen een meeting houden, briefen en bijsturen…

Facilitaire diensten zoals schilderwerken en consultancy hard en soft facility

F.A.Q. Antwerp Facility

F.A.Q. Consultancy

Antwerp Facility biedt u en uw bedrijf een volledige coöperatie aan.
Wij werken met consultants en managers of coördinators op uw werkvloer, maar bieden u en onze man ter plaatse ook back-up vanuit de desk aan, zodat hij/zij zich op de problemen ter plaatse kan focussen.

Scroll naar top