Andere diensten

Algemene schilderwerken

Antwerp Facility’s medewerkers hebben meer dan 15 jaar ervaring op gebied van algemene schilderwerken.
Zowel interieurschilderwerken, buitenschilderwerken als gevels en gevelwerken vallen binnen ons vakgebied.

Wij  voeren dus als schildersbedrijf schilderwerken uit in opdracht van particulieren, maar ook voor rekening van bedrijven die aannemers of onderaannemers nodig hebben.

Particulier zal onze consultant tot bij u komen na uw aanvraag en bespreken wij de uit te voeren schilderwerken van A tot Z. Hierna ontvangt u een uitgebreide offerte die alles bevat.
Geen extra’s achteraf, tenzij het niet vermeld is in de prijsofferte.  Dus transparantie en zeer aanvaardbare prijzen, omdat wij in een kleine regio actief zijn.

Bedrijven kunnen ons of onze diensten inhuren voor korte of lange termijn.  Of verkiest u per project te werken, dat kan natuurlijk ook.  M²-prijzen of regie tarieven zijn mogelijk, inclusief of exclusief materialen. 

algemene schilderwerken, interieur, buitenschilderwerk en gevels

Consultancy
Managers | Coördinators

Consultancy aanbieden aan bedrijven die zich enkel met hun core business of kernactiviteiten (kunnen of willen) bezighouden, is wat wij bij Antwerp Facility aanbieden.
Dit is nl. onze kerntaak, helpen het bedrijf en personeel te ontzorgen door de secundaire taken over te nemen of onder de loep te nemen.

Onze consultancy dienst zal samen met u een plan uittekenen waarbij uw bedrijf en Antwerp Facility gaan samenwerken.
Managers en coördinators, die als expert of specialist optreden – binnen 1 of meerdere van onze vakgebieden – in uw bedrijf, zullen rapporteren aan de CEO of andere leidinggevenden.
Vanuit ons bureau zullen wij onze medewerkers ten volle bijstaan. Dus extra handen ten dienste van uw bedrijf.

Een manager of coördinator kan binnen één bepaald project dienen of op langere termijn worden ‘ingehuurd’ op verschillende plaatsen.

Facilitaire facility consultancy, projecten en coördinatie

Klusjesmannen | klusjesdienst

Antwerp facility’s klusjesdienst staat ter uwer beschikking voor klussen in en rond je pand of eigendom. Let op: wij zijn geen renovatiebedrijf die specifiek grote klussen aanneemt.

A.F.’s klusjesmannen zijn voornamelijk actief binnen onze hoofdactiviteiten in bouw zoals schilderwerken en kleine herstellingen. Een gyproc wand of plafond, vervanging van een kraantje, bijbezetten, nazicht van dakrand enz…
Kleine klusjes zijn een kolfje naar onze hand.

De klusjesdienst kan ook worden ingehuurd door bedrijven. Dag-, week- of langdurige overeenkomsten zijn mogelijk voor allerlei klusjes.

Onze actieve regio is van Beveren over Antwerpen tot Boom.

Klussen, klusjes, klusjesdienst, klusdienst

F.A.Q.

F.A.Q. Antwerp Facility

Antwerp Facility kan u helpen met facilitaire soft en hard services.
  
Bedrijven: Enerzijds voeren wij werken uit in uw opdracht.
Ten tweede zorgen wij er als consultant en tevens coördinator/manager voor dat wij u ontzorgen en dat u zich met uw kernactiviteit kan bezighouden.

Particulieren
kunnen een offerte aanvragen voor diensten of services die wij – uitvoerend – aanbieden.
Dit zijn algemene schilderwerken, schoonmaak, klusjes in en rond het pand, groendienst en hulp bij design of  opbouw van een website met SEO en social media.

Een belangrijke factor is dat wij beperkte diensten aanbieden en niet in bvb beveiliging, mobiliteit, catering… actief zijn.
Het is dan ook specialisatie waar Antwerp Facility wilt voor staan.
Jarenlange ervaring van verschillende activiteiten, door mensen die hun sporen verdiend hebben en dit als consultant, coördinator of manager willen overbrengen.

Ook uitvoerend staan wij ons mannetje goed met specialiteiten in schilderwerken, schoonmaak en digitale diensten.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen van deze diensten gebruik maken en een offerte aanvraag insturen.

Antwerp Facility hanteert verschillende tarieven voor zowel de particuliere markt en bedrijven.

Offerte kan worden aangevraagd voor alle diensten. Prijzen kunnen per contract, per jaar, per maand of per dag worden opgemaakt.

Sommige werken worden per uur (regie) of per m² of lopende meter getarifeerd.

Transport-, materiaal- en andere kosten kunnen apart of inclusief worden gestipuleerd.

Scroll naar top