Facility coördinator
Projecten - projectbeheer
-
I.F.M.
-
VOL VCA attest

Facility coördinator

Om tijdelijke, verschillende en/of langdurige projecten te ondersteunen of te coördineren, kan u Antwerp Facility inzetten.

Een facility coördinator leidt uw bedrijfsproject, begeleidt mensen, reikt oplossingen aan en brengt verslag uit aan de supervisor, de facilitaire manager of aan het management.
Coördineren van arbeid in de bouw, bvb schilderwerken of afwerking is een toepassing…

Maar een facilitair coördinator kan evengoed ingezet worden bij onderhoud (groen), verhuizingen of bij een event of privé- of bedrijfsfeesten en events.

Het is belangrijk om een facility coördinator op uw plant, terrein of bedrijf te hebben die alles checkt en begeleidt. Daarbij is het nog belangrijker voor de managers omdat de externe coördinatie u een pak werk bespaart. U kan zich met de primaire taken bezighouden.

I.F.M. of Integrated Facility Management

Men spreekt soms wel eens over I.F.M. – Integrated Facility Management  dat staat voor een volledige afdeling die de facilities in een bedrijf managed. Lees meer over I.F.M. en over de terminologie van facility.

De coördinator maakt hiervan deel uit.

 

VOL VCA – attest

Als facility coördinator is  een VOL-VCA attest wel gewenst voor de veiligheid, preventie en milieu. Dit VOL VCA is een operationeel leidinggevend diploma en is voornaam bij grotere industriële en petrochemische bedrijven.

Het VCA attest is noodzakelijk vanaf dat je met 2 personen werkzaam bent.

VCA staat voor: Veiligheid, Gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers is aangewezen op de werkvloer indien er problemen zijn qua veiligheid of het milieu. Preventief werken is hierbij heel voornaam.

Facilitaire coördinator – projectbeheer

Als coördinator in projectbeheer in onderhoud, bouw, schilderwerken, events, groendienst, verhuizingen… is Antwerp Facility actief in en rond groot Antwerpen (tot Beveren en Boom)

Om deze projecten te beheren hanteren wij als freelancer normale prijzen of tarieven.

Vraag een vrijblijvende offerte aan indien je bedrijf een facilitair coördinator nodig heeft voor uw project.

Facilitaire diensten zoals schilderwerken en consultancy hard en soft facility
signalisatie en pictogrammen voor veiligheid en preventie

F.A.Q. Antwerp Facility

F.A.Q. Consultancy

Antwerp Facility biedt u en uw bedrijf een volledige coöperatie aan.
Wij werken met consultants en managers of coördinators op uw werkvloer, maar bieden u en onze man ter plaatse ook back-up vanuit de desk aan, zodat hij/zij zich op de problemen ter plaatse kan focussen.

Scroll naar top