Faciltair Consultancy
Consultant - Facility Coördinator & Manager

Consultancy: facilitair consultant

Antwerp Facility helpt uw bedrijf met facilitair consultancy, zowel soft of hard facility-diensten of services.

Wij kunnen expertise aanbieden in:

Als facility consultant staat Antwerp Facility u bij in secundaire taken van het proces en maken wij uw personeel zorgenvrij. Zij zijn de steunpilaar van uw onderneming.

Na de consultancy wordt u ter plaatse (on the field) geholpen de manager of coördinator met (eventueel) een uitvoerend team.

Budgettering, project-en changemanagement, prijszetting, aankoop, offertes, receptie- of host problemen, analytische boekhouding, personeelszaken, people management, VCA – veiligheid, e.v.a.  

Antwerp Facility, Serge Wollens, bezit een VOL/VCA attest voor leidinggevenden.

Samen zorgen we voor de broodnodige oplossingen binnen u bedrijf.

hands, response, consulting
Outsourcing van onze facilitaire diensten en taken gebeuren als team

Facility manager – I.F.M.

Facility manager

Als  facility manager is er in de loop der jaren een hoop expertise opgebouwd. Hierdoor kan Antwerp Facility ook de nodige ervaring overbrengen op uw bedrijf.

 

I.F.M. – Geïntegreerd management

Antwerp Facility is ervan overtuigd dat deze ervaring(en) in het leiden van een bedrijf, interne communicatie, algemene feedback en omgang met personeel, dé kernzaken zijn om interne problemen op te lossen.

In combinatie met een executief of uitvoerend team die weten waarmee ze bezig zijn, kan via outsourcing een manager, coördinator en uitvoerend team worden ingeschakeld.

Deze vorm van facility management noemt men I.F.M. of geïntegreerd facilitair management. 

Onze manager zorgt ervoor dat uw bedrijf op de juiste weg terecht komt.
Wij nemen de secundaire processen van u over zodat u zich op uw core business kan storten, nl OMZET maken en tevreden klanten houden.

Wij zijn actief in groot Antwerpen, Boom en Beveren.

Vraag je offerte aan via deze link of de onderstaande button.

Facility coördinator

Antwerp Facility kan per project een facility coördinator aanstellen die uw bedrijfsproject leidt, mensen begeleidt en verslag uitbrengt aan de facilitaire manager of het directiekader / CEO.

Coördinatie met een VOL VCA diploma of attest

Als coördinator bezit Antwerp Facility een VOL-VCA attest, een Veiligheid Operationeel Leidinggevend – Checklist (Milieu)  Aannemers-diploma. 

Veiligheid, Gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers is aangewezen op de werkvloer indien er problemen zijn, kunnen deze direct worden aangepakt.

 

Grote bedrijven: industrie en petrochemie

Zeker bij grote bedrijven in bvb industrie en petrochemie waar de structuur uitgebreid is, bent u best met een facility coördinator die een hele ploeg of verschillende teams kan begeleiden of coördineren.
Coördinators kunnen een meeting houden, briefen en bijsturen, maar ook mensen verzoenen en de juiste man op de juiste plaats situeren.

Zij zijn zeer belangrijk om uw bedrijf in evenwicht te houden.

Vraag vrijblijvend info aan.

Facilitaire diensten zoals schilderwerken en consultancy hard en soft facility

F.A.Q. Antwerp Facility

F.A.Q. Consultancy

Antwerp Facility biedt u en uw bedrijf een volledige coöperatie aan.
Wij werken met consultants en managers of coördinators op uw werkvloer, maar bieden u en onze man ter plaatse ook back-up vanuit de desk aan, zodat hij/zij zich op de problemen ter plaatse kan focussen.

Scroll naar top