Social Media diensten

Social Media diensten

Antwerp Facility helpt u ook met Social Media diensten aan te bieden. Verschillende sociale media zijn vandaag de dag niet weg te denken in deze digitale of online Maatschappij.  Gauw even op Facebook of LinkedIn, een video of vlog posten op YouTube en daarna nog even snel een foto op Instagram of Pinterest plaatsen. 

Als bedrijf is dit eveneens een behoorlijke job dat je per uur, dag of maand kan uitbesteden aan Antwerp Facility.

We maken deze ‘posts’ vindbaar op zoekmachines en uiteraard binnen de social media tool(s) zelf?
Wilt u met uw bedrijf niet enkel SEO-matig (uw website) maar ook met de social media zoals Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en/of YouTube zichtbaar worden in zoekmachines, neem dan contact op met Antwerp Facility.

Meer info over deze social media diensten die wij aanbieden, kan je o.a. vinden op deze website

 

Social media, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Youtube

F.A.Q. Antwerp Facility

F.A.Q. Digitale diensten

Antwerp Facility heeft een pursang IT-er ter beschikking en een self made man die zich sinds 2009 in SEO verdiept heeft. Ook social media is een belangrijk doch tijd opslorpende bezigheid. Wij springen u ter hulp met deze digitale diensten of services, zodat u zich met uw core business of kernactiviteiten kan bezighouden. Ontzorging is waar wij voor staan!

SEO is Search Engine optimization of in het Nederlands: Zoekmachine optimalisatie. Het is uitermate belangrijk om met uw website of -shop digitaal hoog te scoren in zoekmachines als Google. Dit gebeurt volgens door u bepaalde ‘keywords en tags’.

Social media is gewoon enorm belangrijk geworden. Iedereen komt wel eens op Facebook, Pinterest, YouTube of zit op Instagram te surfen. Een zakelijk account onderhouden kost u echter tijd en/of geld (personeel). Om die reden geeft u zulke zaken beter uit aan Antwerp Facility. Uw hoofddoel is uw core business.
Scroll naar top